Evenementen bij brouwkunst

Ontdek de unieke evenementen van brouwkunst en ervaar het vakmanschap van historisch brouwen.

Unieke Bierproeverijen

Bij brouwkunst organiseren we regelmatig unieke bierproeverijen. Deze evenementen geven je de kans om onze ambachtelijke bieren te proeven, inclusief het beroemde Cortus bier. Onze brouwmeester zal je begeleiden door de verschillende smaken, aroma's en de geschiedenis achter elk bier. Deze proeverijen zijn een perfecte gelegenheid om meer te leren over het ambacht van bierbrouwen en om in contact te komen met andere bierliefhebbers.

 

 

 

 

 

Workshops Historisch Bierbrouwen

Ben je nieuwsgierig naar hoe bier in het verleden werd gebrouwen? Onze workshops historisch bierbrouwen nemen je mee op een reis door de tijd. Onder begeleiding van onze ervaren brouwmeester leer je de oude technieken en methoden die werden gebruikt om bier te brouwen. Deze hands-on ervaring geeft je niet alleen inzicht in de geschiedenis van bier, maar ook een diepere waardering voor de kunst van het brouwen. Het resultaat? Een eigen gebrouwen bier dat je mee naar huis kunt nemen!

Lokaal en Artisanaal

Bij brouwkunst hechten we veel waarde aan het gebruik van lokale grondstoffen. Tijdens onze evenementen krijg je een kijkje achter de schermen van ons brouwproces en zie je hoe lokale ingrediënten worden omgetoverd tot onze unieke bieren. Het gebruik van lokale grondstoffen ondersteunt niet alleen de lokale economie, maar zorgt ook voor een duurzaam en authentiek product. Kom en ontdek de passie en toewijding die in elk glas brouwkunst bier zit.

Neem Contact Op

Wil je deelnemen aan een van onze evenementen? Neem vandaag nog contact met ons op!